Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webwinkel Vakdagen 2019

woensdag | 23 januari 2019 | 10:00h - donderdag | 24 januari 2019 | 17:00h

ESEF Maakindustrie

Een expert op het gebied van e-commerce, maar behoefte aan nieuwe inzichten? Of juist nieuw in de wereld van omnichannel en hongerig om te groeien? Bezoek op 23 en 24 januari het grootste e-commerce event van de Benelux: de Webwinkel Vakdagen 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens het event zullen ervaringsdeskundigen en topbestuurders hun kennis delen in een uitgebreid programma vol uiteenlopende actuele onderwerpen uit de e-commercebranche. In elf themazalen en één grote keynote-zaal worden meer dan 200 inspirerende sessies verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland.

Door de voortdurende groei van e-commerce en nieuwe digitale technologieën transformeert de samenleving en daarmee ook de manier waarop er wordt geconsumeerd. Hoe zorg je ervoor dat je bij kunt blijven en voldoet aan de verwachtingen van de consument? Samen met dagvoorzitter Wijnand Jongen, CEO van Thuiswinkel.org, gaan verscheidene keynote-sprekers als Kenneth Melchior (Zalando) en Antoine Brouwer (Fonq) dieper in op dit vraagstuk, waarbij zij vooral hun visie en langetermijnstrategie zullen presenteren. Naast de keynotes zijn er lezingzalen ingericht op thema waar verschillende bedrijven op het podium staan om kennis en inzichten rond praktijkvraagstukken te delen. Dit zijn zowel case studies met praktische tips als sessies over omnichannel-strategieën waarbij de Webwinkel Vakdagen bedrijven toepasbare handvaten aanreiken.

Beursvloer

Tussen de lezingen en keynotes door kunnen bezoekers een kijkje nemen op de beursvloer. Daar presenteren meer dan 270 e-commerce-leveranciers zich. Zij bieden ervaringen, inzichten en hands-on oplossingen. Van marketingoplossingen en webshop-software tot aan e-commerce-platforms en wetgeving.

Wilt u uw e-commerce-kennis verdiepen? Meld u aan en bezoek de Webwinkel Vakdagen in januari.

Gegevens

Begin:
woensdag | 23 januari 2019 | 10:00h
Einde:
donderdag | 24 januari 2019 | 17:00h
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
https://www.webwinkelvakdagen.nl/nl

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+3130 295 5911