Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: De kracht van serious gaming en gamification

donderdag | 13 juni 2019 | 12:30h - 16:00h

De Procesfabriek

Verandering en ontwikkeling is van alledag. Maar hoe zorg je ervoor dat betrokkenen zich bewust zijn van de impact van de verandering, begrijpen wat er gaat veranderen en ook geactiveerd worden om hieraan bij te dragen? Door middel van serious gaming en gamification! Kom op donderdag 13 juni naar De Procesfabriek in Amsterdam en neem deel aan de workshop over de kracht van serious gaming en gamification van de Processpecialisten.

Serious gaming en gamification zijn beide werkvormen waarin spelelementen en speltechnieken worden gebruikt om bijvoorbeeld nieuwe werkwijzen te toetsen, samenwerking te verbeteren of medewerkers te prikkelen tot bepaald gedrag. Het kenmerkende verschil is dat serious gaming plaatsvindt gedurende een workshop of training en gamification binnen het dagelijks werk.

Tijdens deze interactieve workshop krijg je inzicht in wat serious gaming en gamification voor je kan doen, hoe en wanneer je ze het beste kunt inzetten, ervaar je de impact ervan en ontdekken we gezamenlijk wat het in jouw organisatie en/of industrie kan bijdragen.

Programma

12:30 Inloop en lunch
13:00 Welkom: het ervaren van een serious game
14:00 Achtergrond en toepassing serious gaming en gamification
14:30 Praktijkvoorbeelden: de klant vertelt
15:30 Serious gaming en gamification vertalen naar eigen organisatie en/of industrie
16:00 Borrel

Voor wie?

Supply chain professionals, verandermanagers, directeuren en managers in productie, logistieke dienstverlening en groot- en kleinhandel, leden van de SCM Professionals Club.

Geïnteresseerd? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@processpecialisten.nl. Er staat een lunch voor u klaar. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Let wel: vol = vol.

Voor vragen kunt u terecht bij Paula van Kuil, vankuil@processpecialisten.nl, tel. 06-53 58 49 14.

Gegevens

Datum:
donderdag | 13 juni 2019
Tijd:
12:30h - 16:00h
Evenement Tags:
, , , ,

Organisatoren

De Processpecialisten
Supply Chain Media

Locatie

De Procesfabriek
Nieuw-Zeelandweg 15a
Amsterdam, Netherlands
+ Google Maps