Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Congres: Succesvol supply chain management implementeren

dinsdag | 20 juni 2017 | 9:00h - 18:00h

Hoe verzilver je de beloften van Supply Chain Management in de praktijk? Op papier ziet het er veelbelovend uit: de organisatie bewegelijk maken, sneller kunnen inspelen op een veranderende omgeving, kostenverlaging, betere service, tevredener klanten en een betere concurrentiepositie. Maar wat komt er nu echt kijken bij het succesvol implementeren van Supply Chain Management? Op dinsdag 20 juni organiseren Hogeschool Windesheim en BLMC een congres voor professionals die supply chain management in de praktijk (willen) brengen: over modellen en strategieën, ‘best practises’ en ‘lessons learned’, valkuilen en tips.

Waarom Supply Chain Management?

Supply chain management is noodzakelijk omdat de supply chain een cruciale factor speelt in het succes van een bedrijf. Met supply chain management verlaag je de kosten, verbeter je de service richting klanten en wordt de concurrentiepositie van een bedrijf versterkt.
Door supply chain management toe te passen, speelt een bedrijf in op de onontkoombare en razendsnelle veranderingen waar een bedrijf anno 2017 mee te maken heeft. Denk aan internet of things, disruptie, e-commerce, 3D printing, noem maar op.

Waarom dit congres?

Directies van bedrijven voeren supply chain management in als techniek om in te spelen op veranderingen in hun omgeving. Managers en planners in logistiek, supply chain, inkoop en productie krijgen opdracht van de directie om supply chain management in te voeren. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Waar moet je aan denken? Hoe maak je een stappenplan? En wat is supply chain management eigenlijk? Vragen waar het congres antwoorden op geeft.

Aanmelden

Aanmelden is exclusief en gratis voor HBO/WO opgeleide managers/planners/analisten/ect, in loondienst & dagelijks actief binnen logistiek, supply chain, inkoop, productie, marketing, ICT & finance.

Klik hier om aan te melden>>

Gegevens

Datum:
dinsdag | 20 juni 2017
Tijd:
9:00h - 18:00h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.blmc.nl/congres-succesvol-scm.html

Organisatoren

Hogeschool Windesheim
BLMC

Locatie

Hogeschool Windesheim
Campus 2-6
Zwolle, Overijssel 8017 CA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0900 8899
Bekijk de site van Locatie