Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cases Ordermanagement en E-fulfilment op 12 april 2017

woensdag | 12 april 2017 | 12:00h - 17:00h

Tijdens de Supply Chain Day op 12 april 2017 presenteren drie bedrijven praktijkcases over het onderwerp Ordermanagement & E-fulfilment. Eerst zullen SAP en Manhattan Associates een praktijkverhaal houden, waarna er een paneldiscussie volgt onder leiding van logistiek- en omnichannel-expert Jeroen van den Berg. IQPC zal bij deze paneldiscussie aanschuiven.

De opkomst van e-commerce heeft zo zijn weerslag op de afhandeling van orders. Redelijk voorspelbare orderstromen behoren tot daarmee tot het verleden. Afgelopen jaar werd tijdens de Supply Chain Day dan ook duidelijk dat steeds meer bedrijven naast een warehouse ook een ordermanagementsysteem implementeren, omdat de efficiëntie in het warehouse in grote mate afhangt van de integratie met de rest van de keten.

Paneldiscussie

Dit jaar is er gekozen voor een meer interactieve insteek tussen de sprekers en de deelnemers. Onder de deskundige leiding van moderator Jeroen van den Berg van Jeroen van den Berg Consulting (adviseur en auteur op het gebied van warehouse management) kunnen deelnemers meediscussiëren en kritische vragen stellen.

De Supply Chain Day vindt net als afgelopen twee jaar plaats in het Europese ervaringscentrum van tapijtfabriek Interface in Scherpenzeel. Er zijn drie tracks: SI&OP, Control Tower en Shipment Management en Ordermanagement & E-Fulfilment.

Klik hier voor meer informatie >>

Gegevens

Datum:
woensdag | 12 april 2017
Tijd:
12:00h - 17:00h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Supply Chain Media
Telefoon:
+31 314 36 45 73
E-mail:
info@supplychainmedia.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Interface – Awarehouse
Industrielaan 15
Scherpenzeel, 3925 BD Nederland
+ Google Maps