Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cases Control Tower & Shipment Management op 12 april 2017

woensdag | 12 april 2017 | 12:00h - 17:00h

Tijdens de Supply Chain Day op 12 april 2017 presenteren twee bedrijven praktijkcases over het onderwerp Control Tower en Shipment Management. Tijdens deze track wordt onder meer duidelijk wat hoe het coördinatie centrum van Caroz voor meer inzicht, meer controle en lagere kosten op het gebied van logistiek bij Fabory zorgt.

Fabory is een groothandel in bevestigingsmaterialen en aanverwante artikelen als powertools en werkkleding. Mede omdat Fabory meer zendingen onder eigen regie wil coördineren, is de inkomende en uitgaande logistiek bij de aan verandering onderhevig. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden en meer grip te krijgen op de supply chain zocht Fabory een onafhankelijke partner die de informatievoorziening en coördinatie van de logistieke stromen kon centraliseren. Door de samenwerking met Caroz heeft Fabory nu één totaaloverzicht van de zendingsgegevens, bijbehorende documentatie, kosten en logistieke stuurinformatie. Op die manier draagt Caroz bij aan het inrichten van een toekomstbestendige supply chain bij Fabory.

Afgelopen jaar werd tijdens Supply Chain Day al duidelijk dat bedrijven op hun eigen manier invulling geven aan het begrip control tower. Wat een control tower precies doet, verschilt per bedrijf en varieert van het dirigeren van grondstofvoorraden naar een fabriek toe tot het functioneren als end-to-end control center.

Interface

Naast de customer case over control tower, zal Rob Heeres van Interface een presentatie verzorgen over de samenwerking met Shipitsmarter. Verder is er dit jaar gekozen voor een meer interactieve insteek tussen de sprekers en de deelnemers. Moderator van deze sessie is Lex Kop van LogiLex, interim professional met control tower als speciaal aandachtsgebied.

De Supply Chain Day vindt net als afgelopen twee jaar plaats in het Europese ervaringscentrum van tapijtfabriek Interface in Scherpenzeel. Er zijn drie tracks: SI&OP, Control Tower en Shipment Management en Ordermanagement & E-Fulfilment.

Klik hier voor meer informatie >>

 

Gegevens

Datum:
woensdag | 12 april 2017
Tijd:
12:00h - 17:00h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Organisator

Supply Chain Media
Telefoon:
+31 314 36 45 73
E-mail:
info@supplychainmedia.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Interface – Awarehouse
Industrielaan 15
Scherpenzeel, 3925 BD Nederland
+ Google Maps