Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

War game: Business Strategy & Portfolio Management 15 oktober

maart 23 | 3:38h

War Game: Business Strategy & Portfolio Management 15 oktober
15 oktober 2014
Locatie: Leusden
Organisatie: SCM Professionals Club en PwC
URL: www.supplychainprofessional.nl

 

PwC en de SCM Professionals Club organiseren op 15 oktober 2014 een business war game. Dit event zal gehouden  worden op een toepasselijke locatie: een militaire kazerne in Leusden.

Darwin zei het al, niet de sterkste wint, het is de meest adaptieve partij die zich weet te handhaven.  De vraag is dus vooral of uw mensen voldoende voorbereid zijn om in te kunnen spelen op verwachte en met name ook onverwachte ontwikkelingen.

Business War Gaming maakt antwoorden mogelijk waar andere methodes stil blijven, bijvoorbeeld bij het maken van keuzes, nemen van beslissingen, maken van plannen en vooral bij het boeken van resultaat.

Business War Gaming gaat over mentale flexibiliteit, creativiteit, anticiperen op nieuwe omstandigheden en handelen.  Een kwalitatieve, mensgerichte aanpak, gebaseerd op de manier waarop de ‘special forces’ werken en denken. De uitkomst: verfrissende nieuwe inzichten, draagvlak en zicht op oplossingen. En belangrijker nog, een gezamenlijke ervaring in hoe effectief met toekomstige situaties om te gaan.

Toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld de analyse van complexe problemen, het voorbereiden van strategische besluitvorming en/of de succesvolle implementatie van plannen. De ervaring zelf is een bron van inspiratie voor deelnemers en basis voor verbeterde samenwerking binnen en tussen teams.

Voorlopig programma*

15.00    Welcome

15.30    Opening door PwC

15:50   Presentatie defensie

16:15    Business Simulation Game part I

17:15    Break

17:30    Business Simulation Game part II

19.00    Wrap-up and drinks

(*onder voorbehoud van wijzigingen)
 

Dit evenement is alleen toegankelijk voor leden van de SCM Professionals Club en supply chain directors (werkzaam in industrie, groothandel en Retail).

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Martijn Lofvers per e-mail: martijn.lofvers@supplychainmedia.nl

Gegevens

Datum:
donderdag | 23 maart 2023
Tijd:
3:38h
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,