Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Business Software Event 2017 in teken maakindustrie

donderdag | 28 september 2017 | 9:30h - 17:30h

Gratis

Business Software Event 2017 in teken maakindustrie

Het Business Software Event voor de klantorder- en voorraad gestuurde industrie heeft dit jaar als thema ‘Business Software voor de maakindustrie – uw bedrijfsproces stap voor stap efficiënter ingericht’. Centraal staat de noodzaak van voortgaande ketenintegratie en procesverbetering met behulp van ICT.

Business software als antwoord op uitdagingen binnen de industrie

Actuele uitdagingen binnen de maakindustrie staan centraal: ‘Hoe stoom ik mijn bedrijf klaar voor de toekomst, hoe krijg ik grip op de interne processen en kan ik die beter laten aansluiten op die van mijn toeleveranciers en/of klanten?’ Bedrijven kunnen daarom niet zonder goede businesssoftware die meerdere schakels bestrijkt in een keten, zowel intern als extern. Van ontwerp via bedrijfs- en productiebesturing tot en met aflevering, service en onderhoud. Bedrijven zien kansen, maar worstelen vaak met het implementeren ervan. Het Business Software Event geeft inzicht hoe deze bedrijfsprocessen met slimme software verbeterd kunnen worden.

Uitgebreid programma, inclusief Business Software Award en VIP arrangement

Een beursvloer met diverse talenten en een stevig en inspirerend congresprogramma zijn beproefde ingrediënten waarmee Mikrocentrum al menig bezoeker uit menig vakgebied op weg heeft geholpen met concrete antwoorden op zijn vragen. De nadruk ligt dit jaar op succesverhalen van collega’s en aansprekende best practices die de bezoekers kennis en inspiratie bieden. Naast plenaire keynotes en diverse expert classes vermeldt het programma, voor de tweede keer, de uitreiking van de Business Software Award. Deze award wordt uitgereikt aan een organisatie die bijzondere resultaten behaald heeft door de inzet van business software. Nieuw is dit jaar het VIP-arrangement, een volledig verzorgde avond waar exposanten en hun genodigden kunnen netwerken en ervaringen delen.

Gratis toegankelijk

Het gratis toegankelijke event vindt plaats op 28 september in een nieuwe locatie, de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Voor eindgebruikers is het event gratis toegankelijk. Meer informatie is te vinden op www.business-software-event.nl.

Gegevens

Datum:
donderdag | 28 september 2017
Tijd:
9:30h - 17:30h
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Business Software Event
Telefoon:
+31 (0)40-2969922
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
Barneveld, 3771 ED Nederland
+ Google Maps