Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brexit Conferentie

dinsdag | 12 februari 2019 | 11:30h - 16:00h

Brexit Conferentie

De impact voor Nederland van een mogelijke harde brexit liegt er niet om. De vragen van ondernemers lopen uiteen, de opgaven zijn fors. Management Producties organiseert op 12 februari een Brexit Conferentie zodat bedrijven inspiratie op kunnen doen, de dialoog aangaan en actie ondernemen rond de brexit.

De Brexit Conferentie is speciaal gericht op bedrijven die goederen exporteren en transporteren naar het Verenigd Koninkrijk. Ondanks de grote onzekerheid zijn er ondernemers die hun visies, lessons learned en tips willen delen op het podium in Rotterdam, omdat zij het belang voor de hele keten zien. Tijdens de Brexit Conferentie op 12 februari wordt naar antwoorden gezocht op heel concrete vragen als: hoe interessant is het VK straks nog als afzetmarkt? Hoe kunnen we in time delivery straks garanderen? Is mijn fysieke distributienetwerk op orde? Heb ik extra productie/voorraden nodig, en waar? Hoe krijgen we de keten op orde? Staat mijn EDC nog wel op de juiste plaats? Welke logistieke diensten moet ik bieden? Wat hebben we intern nodig in onze organisatie? Wie gaat wat betalen binnen de keten?

Programma

Op het programma staan verscheidene vooruitstrevende verladers en logistiek dienstverleners die hun lessons learned delen tijdens de conferentie:

  • Richard Poels, Sr. Manager Logistics EMEA, Sonos
  • Diederick Blom, Chief Operating Officer, Samskip
  • Michiel van Veen, Director Supply Chain & Operations, Royal Lemkes
  • Nicole Visbeen, Managing Director, DailyFresh Logistics
  • Onder deskundige leiding van René Buck, Directeur, Buck Consultants International

Bekijk online het programma en meld u aan via de website.

Organisator

Management Producties
Telefoon:
+31 (0)10 435 04 77
E-mail:
info@managementproducties.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zalmhuis Rotterdam
Schaardijk 434
Capelle aan de IJssel, 2909 LA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie