Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Supply Chain Media op ICT & Logistiek 2018

woensdag | 7 november 2018 - donderdag | 8 november 2018

ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar je de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan de beurs biedt professionals in de logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Dit jaar vindt ICT & Logistiek plaats op 7 en 8 november in de Jaarbeurs in Utrecht en ook wij staan weer voor jullie klaar.

Rush Hour

Dit jaar is ons thema ‘Supply Chain Media gaat digitaal’. Vanaf oktober jl. is het mogelijk om ons magazine te lezen op je tablet, telefoon en desktop. Digitaal gaan staat natuurlijk ook in het teken van groen. Met het spel Rush Hour, dat je op onze stand kunt spelen, worden jouw logistieke inzichten gecombineerd met dit thema. Hoeveel zetten heb jij nodig om je auto veilig te stellen? En let je daarbij op het aantal zetten, waardoor je CO2 uitstoot vermindert? Je maakt daarbij kans om een digitaal abonnement op Supply Chain Magazine te winnen. Je vindt ons in stand 01A099.

Supply Chain Theater (arena)

Dit jaar wordt er door ICT & Logistiek nog meer aandacht geschonken aan supply chain management. Supply chain managers en -directeuren krijgen een op maat gesneden programma met aandacht voor alle verschillende aspecten van het vak. Deze activiteiten vinden plaats in het Supply Chain Theater (arena). In dit theater is hoofdredacteur Martijn Lofvers spreker van een aantal sessies:

  • Supply Chain Strategy Mindmapping

Bij veel bedrijven is het onduidelijk wat de bedrijfsstrategie is. Martijn Lofvers legt in deze kennissessie op 7 november van 13.00 tot 13.30 uur uit hoe het periodiek doorlopen van deze strategische en operationele cyclus ervoor kan zorgen dat bedrijven succesvol zijn en blijven.

  • Masterclass Supply Chain Strategy

Het waarmaken van businessdoelstellingen begint met een goede supply chain-strategie. Samen met prof. dr. Jack van der Veen (Nyenrode), Tijmen Muijs (BLMC) zal Lofvers inzichten uit wetenschap en praktijk delen op 7 november van 15.30 tot 18.30 uur. Er is ruimte voor discussie met andere executives; aansluitend is er een borrel.

  • End-to-end Supply Chain Visibility

De toenemende complexiteit van supply chain-netwerken en de volatiliteit van de vraag vereist meer zichtbaarheid in de keten. Martijn Lofvers heeft een raamwerk ontwikkeld om de behoefte aan E2E Supply Chain Visibility in kaart te brengen en een softwarefunctionaliteit te identificeren. Deze sessie vindt plaats op 8 november van 10.00 tot 10.30 uur.

Hebben we je interesse gewekt? Bestel je kaarten dan gratis via deze link!

 

Gegevens

Begin:
woensdag | 7 november 2018
Einde:
donderdag | 8 november 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisatoren

Supply Chain Media
ICT & Logistiek

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+3130 295 5911