Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ICT & Logistiek 2019

dinsdag | 5 november 2019 - donderdag | 7 november 2019

De vakbeurs ICT & Logistiek is hét platform voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten. Naast een compleet expositieaanbod, biedt de beurs u een inspirerend inhoudelijk programma. Ook Supply Chain Media is dit jaar weer aanwezig!

ICT & Logistiek 2019: ‘Smart Warehousing’

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

Praktijkvoorbeelden, inspiratie en handvatten

Tijdens ICT & Logistiek op 5, 6 en 7 november 2019 in Jaarbeurs Utrecht bieden zowel partners als het inhoudelijke programma voorbeelden uit de praktijk die bezoekers hopelijk niet alleen inspireren, maar vooral ook motiveren om zelf aan de slag te gaan. Verdeeld onder meer de volgende subthema’s wordt er invulling gegeven aan het thema ‘Smart Warehousing’: Big Data & Analytics, Sales & Operations Planning, Transport & Distributie, Warehouse Automation en Supply Chain Management.

Logistica

De vakbeurs ICT & Logistiek vindt tegelijk plaats met Logistica 2019. Logistica helpt groei en verandering managen door innovatieve toepassingen op het gebied van mechanisatie en automatiseren in logistiek en supply chain. Met een registratie voor ICT & Logistiek 2019 heb je ook toegang tot Logistica 2019. Meer informatie over Logistica kan je vinden via www.logistica-online.nl.

Aanmelden?

Wil je de ICT & Logistiek 2019 graag bijwonen? Aanmelden is helemaal gratis en kan via deze link. Let op: ICT & Logistiek is alleen toegankelijk voor Logistiek en IT professionals werkzaam in de supply chain.

Gegevens

Begin:
dinsdag | 5 november 2019
Einde:
donderdag | 7 november 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.ict-en-logistiek.nl/

Organisatoren

Supply Chain Media
ICT & Logistiek

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+3130 295 5911