Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ICT & Logistiek 2019

november 5 - november 7

De vakbeurs ICT & Logistiek is hét platform voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten. Naast een compleet expositieaanbod, biedt de beurs u een inspirerend inhoudelijk programma.

ICT & Logistiek 2019: ‘Smart Warehousing’

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

Praktijkvoorbeelden, inspiratie en handvatten

Tijdens ICT & Logistiek op 5, 6 en 7 november 2019 in Jaarbeurs Utrecht bieden zowel partners als het inhoudelijke programma voorbeelden uit de praktijk die bezoekers hopelijk niet alleen inspireren, maar vooral ook motiveren om zelf aan de slag te gaan. Verdeeld onder meer de volgende subthema’s wordt er invulling gegeven aan het thema ‘Smart Warehousing’: Big Data & Analytics, Sales & Operations Planning, Transport & Distributie, Warehouse Automation en Supply Chain Management.

Gegevens

Begin:
november 5
Einde:
november 7
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
https://www.ict-en-logistiek.nl/

Organisatoren

Supply Chain Media
ICT & Logistiek

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht,Utrecht3521 ALNederland
+ Google Maps
Telefoon:
+3130 295 5911