Euro Shoe verlengt contract met Jan de Rijk Logistics

Jan de Rijk Logistics zal ook de komende vijf jaar de winkeldistributie voor de Euro Shoe Group uitvoeren. Euro Shoe heeft het contract met de Nederlandse leverancier van transport- en distributiediensten verlengd tot 2020.

Al sinds 2005 wordt de distributie voor Euro Shoe – eigenaar van de ketens Bristol, Avance en Shoe Discount – uitgevoerd door Jan de Rijk Logistics. De 370 filialen van de moderetailer zijn verspreid over Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk.

‘Door de netwerkoplossing van Jan de Rijk Logistics zijn producten in al onze filialen altijd aan te leveren, daarnaast is de service in de voorgaande jaren zeer goed geweest. Door middel van deze contractverlenging spreken wij ons vertrouwen uit voor de toekomst’, meldt CFO Bart Rayen van Euro Shoe.

Jan de Rijk Logistics exploiteert een gevarieerde vloot van 550 voertuigen in heel Europa. Het bedrijf biedt ook warehousing, intermodale diensten en retaildistributie. Jan de Rijk heeft 25 kantoren in vijftien landen en meer dan duizend medewerkers in Europa.