Enquête: wat zijn de supply chain-uitdagingen voor 2020?

enquête

De meest relevante uitdagingen en trends voor supply chain-organisaties in de consumptiegoederenindustrie in beeld brengen. Dat is de intentie van een nieuwe, internationale enquête van Miebach Consulting, in samenwerking met GS1 Germany.

Veranderend consumentengedrag, vervagende rollen in de waardeketen, omnichannel-trends… In combinatie met de megatrend van digitalisatie en het Internet of Things oefent dit vandaag de dag flink wat druk uit op supply chains. Met een grote, internationale enquête streeft Miebach Consulting ernaar bedrijven relevante supply chain-mogelijkheden te tonen, mogelijk gemaakt door huidige en toekomstige veranderingen in de wereldwijde markt.

‘We willen laten zien welke concepten een wendbare en responsieve, maar tevens efficiënte en controleerbare supply chain mogelijk kunnen maken, nu en in de toekomst’, meldt Pank Bedaux, Partner & Global Expert Consumer Goods Industry van Miebach Consulting. Om een holistisch en significant overzicht van de industrie te krijgen, worden alle logistiek/supply chain managers van bedrijven in de consumptiegoederenindustrie uitgenodigd deel te nemen aan deze online-enquête. Het invullen kost circa 12 minuten tijd. Medewerking wordt erg op prijs gesteld.

Resultaten verstrekt aan deelnemers enquête

De resultaten van het onderzoek mét de nieuwste inzichten op het gebied van supply chain in de consumptiegoederenindustrie zullen aan de deelnemers aan de enquête verstrekt worden. Deelname is mogelijk tot 15 december 2018.

Klik op de link voor het invullen van de enquête: https://www.surveymonkey.de/r/MC_ConsumerGoods_Study.