Eindhovens bedrijventerrein scoort als locatie voor hightech logistiek

Westfields Logistics speelt zich in de kijker als een aantrekkelijke locatie voor e-commerce en hightech logistiek. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek – uitgevoerd door Buck Consultants International – naar deze nieuwbouwontwikkeling van 88.000 vierkante meter hoogwaardig logistiek vastgoed op bedrijventerrein Westfields, nabij Eindhoven Airport.

De ligging en bereikbaarheid in het midden van de zuidelijke logistieke corridor én de Brainport-regio geeft Westfields een uitstekende positie naar potentiële klanten. Ook de in de regio aanwezige technische kennis en competenties dragen bij aan de hoge score. Grote pakket- en vrachtvervoerders in de directe nabijheid zorgen voor een snelle afhandeling van goederen in het distributienetwerk. Ook kan Westfields gebruik maken van een goed opgeleide en gekwalificeerde lokale arbeidsmarkt.

Ferdinand Gremmen van Westfields Logistics Development: ‘De uitkomst van dit rapport benadrukt de kracht van Westfields én de Brainport-regio. Het biedt geïnteresseerden alles wat ze nodig hebben om succesvol te zijn.’ Westfields Logistics is een initiatief van Westfields Logistics Development, een samenwerking tussen Koninklijke VolkerWessels-onderneming SDK Vastgoed, MG Real Estate en VolkerWessels Logistics Development. De verhuur is in handen van CBRE en VSR Makelaars.