Eerste kandidaten verkiezing Supply Chain Professional 2013 bekend

De eerste vijf kandidaten van de Supply Chain Professional 2013 verkiezing zijn bekend. Het zijn  Hugo van Daal, director supply chain management bij Danone Medical Nutrition; Herma Bouwer, S&OP Director Personal Care Europe bij SCA Personal Care; Diederik Schneemann, supply chain director bij Koninklijke Jumbo Spellen ; Allison Thomas, supply chain director Benelux PepiCo Nederland en Willem Vesters, supply chain director Europe bij Office Depot.

 

Op 17 april 2013 zullen zij onderworpen worden aan assessments en zullen ze zichzelf presenteren bij medeorganisator BLMC in Hoevelaken. De kandidaten worden getest met persoonlijkheidstesten, capaciteitstesten en intelligentietesten. Daarnaast zullen vakinhoudelijke kennis en ervaring aan bod komen. Wat weten de kandidaten over hun vakgebied? In hoeverre zijn ze bekend met de belangrijke thema’s op hun terrein? Voor welk deel van de supply chain zijn ze verantwoordelijk? Bovendien krijgen de kandidaten een business case voorgelegd, een situatieschets die ze in de praktijk kunnen tegenkomen. De vraag is welke aanpak ze kiezen en waarom.

Tijdens het openbare deel van de voorverkiezing geven alle kandidaten tot slot ook nog een korte presentatie. Ze tonen dan hun kennis en kunde aan het publiek en vertellen over het meest aansprekende resultaat uit hun carrière. Ook wordt van hen verwacht dat ze hun visie op hun eigen carrière en het vakgebied in het algemeen met het publiek delen.

De juryleden zijn:
•    Jack van der Veen (Nijenrode) – juryvoorzitter
•    Edwin van der Meerendonk (Walt Disney)
•    Frank Schaapveld (Medtronic)
•    Erik Botter (Pearle Benelux)
•    Erik Brouwer (Perfetti van Melle)
•    Michel van Buren (BLMC)

Geïnteresseerd om de voorverkiezing van de Supply Chain Professional op 17 april 2013 bij te wonen? Stuur een mailtje naar BLMC: event@blmc.nl