DHL Global Forwarding biedt real-time inzicht in voorraad

De behoefte aan bedrijfsinformatie is de afgelopen jaren sterk veranderd. DHL Global Forwarding speelt hierop in door gebruik te maken van het zogenoemde social business-platform van Istia. Tijdens het kennis- en netwerkevenement Supply Chain Day op 13 april presenteert het bedrijf hoe DHL Global Forwarding informatie deelt en zo optimaal inzicht geeft aan klanten.

 

Bedrijven met innovatieve businessmodellen zetten markten op hun kop met slim gebruik van moderne technologie. Mensen zijn connected, goederenstromen worden responsiever, bedrijven zoeken meer samenwerking. Dit vraagt om een nieuwe generatie supply chain-software: software die altijd en overal beschikbaar is via de cloud of mobiele apps, die volautomatisch de regie voert over complexe goederenstromen en die bedrijven in staat stelt om op een social-media-achtige wijze samen te werken.

Met de ‘social business software’ van Istia kan DHL Global Forwarding bijvoorbeeld eenvoudig orders, voorraadinformatie, werkprocessen, planningen of facturen delen met alle stakeholders, vergelijkbaar met de manier waarop dat op Facebook gebeurt. Op die manier kan DHL Global Forwarding op real-time basis inzicht geven in voorraadinformatie en warehouse-bewegingen van en naar opdrachtgevers.

Gebruikers die inloggen, krijgen alleen gegevens te zien waar zij bij betrokken zijn: waar ze informatie hebben gedeeld of informatie met ze is gedeeld. De aanmaker is eigenaar van het document en dit kan niet zonder meer gedeeld worden door iemand anders. ‘Het is een nieuwe manier van werken waarbij de persoon centraal staat’, licht Remko Been van Istia toe.

Supply Chain Day

Tijdens Supply Chain Day in Scherpenzeel op 13 april krijgen deelnemers een inkijkje in de mogelijkheden die het Istia-platform op het gebied van warehousemanagement en ordermanagement biedt. De presentatie van DHL Global Forwarding en Istia maakt onderdeel uit van de stream ‘Warehouse en Order Management Systems’ waarin ook MP Objects een klantcase zal presenteren.