Demand / Supply Chain Planner bij Profish

Profish is één van de grootste leveranciers van voorverpakte vis, welke voornamelijk wordt geleverd aan de Retail. Wekelijks produceren zij circa 80 tot 100 ton verse vis en leveren zij circa 200.000 consumenteenheden per week aan handelsartikelen.

Profish is een vooruitstrevend productiebedrijf; bezig met nieuwe concepten/ideeën en verdere professionalisering. Daarbij is Profish op dit moment volop in ontwikkeling en beweging.

Voor Profish Food B.V. (Profish) in Twello zijn wij exclusief op zoek naar een Demand / Supply Chain Planner

 

De rol van Demand / Supply Chain Planner:

Eén van de uitdagingen is het verder professionaliseren van de Supply Chain. Onder leiding van de Supply Chain Manager en een leuk team (5 fte), zal jij als Demand / Supply Chain Planner verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van een demand plan en deze vertalen naar een master productie plan.

Hoe ziet dit er concreet uit?

  • Ontwikkelen van een effectieve forecast, gebaseerd op marktontwikkelingen, sales verwachtingen en historische data.
  • Opstellen van een master productie plan, rekening houdend met kritische paden, doorlooptijden en eventuele knelpunten.
  • Opstellen en monitoren van voorraadbeheer beleid.
  • Monitoren van Supply Chain performance en optimaliseren van processen ten aanzien van kosten, voorraad en verzenden van producten.
  • Contact met zowel interne, als externe stakeholders (Supply Chain, Productie, Sales en leveranciers).

Wat biedt Profish jou?

  • Een uitdagende werkomgeving waar momenteel een enorme ontwikkeling gaande is.
  • Een fulltime functie, direct in dienst bij Profish.
  • Marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring!

Waar zijn we naar opzoek?

Een Supply Chain Specialist die de nodige meters heeft gemaakt om het Supply Chain proces van Profish verder te kunnen optimaliseren. Je beschikt over analytisch vermogen en bent in staat om statistische analyses uit te voeren.

Daarnaast beschik je over een afgeronde hbo/wo opleiding in de richting van Logistiek of Supply Chain Management en heb je ervaring in de FMCG.

Gaat jouw voorkeur meer uit naar korte termijn planning en vind jij het leuk om de puzzel voor productie te maken? We zijn voor Profish ook opzoek naar een Productieplanner.

Heb jij interesse?

Reageer dan via de sollicitatiepagina van Logisch werving en selectie.

Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure? Neem dan gerust telefonisch contact op met Jessy van Dorsser (Recruitment Consultant, Logisch werving en selectie) via 06-17393203 of j.dorsser@logischwerving.nl.

Over Logisch werving en selectie:

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professional binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.