Demand Planner bij AB Mauri

AB Mauri (onderdeel van de multinational Associated British Foods) is volop in beweging. Als leverancier van gist en bakkerijgrondstoffen ontdekken we samen met de bakker de wereld van brood en banket. Wij willen inspireren en voorop lopen met nieuwe productideeën en pasklare bakkerij-oplossingen. Dit doet AB Mauri met 6000 collega’s die zich wereldwijd inzetten met de kennis achter de kunst van het bakken. De bakker is onze partner, de wereld een bron van inspiratie. AB Mauri wil hierin verder groeien.

Binnen de afdeling Supply Chain is een vacature ontstaan voor de functie van:

Demand planner
40 uur | Dordrecht

In deze zelfstandige functie is het jouw verantwoordelijkheid om een maximale productbeschikbaarheid te bereiken tegen zo laag mogelijke voorraad- en ketenkosten. Samen met jouw Supply Chain collega’s zorg jij voor een optimale goederen- en informatieflow die alle facetten binnen de keten raakt; Production, Purchasing, Warehouse, Transport, Quality en Customer Service.

Jij weet op basis van de sales-forecast maar ook historische data een accurate supply and demand-planning op te stellen. Door deze benadering kan er beter geschakeld worden op zaken als discrepanties en incidenten in de gehele supply chain. Doordat jij accuraat te werk gaat, weet jij een optimale balans te vinden tussen de voorraadhoogte en de servicegraad aan onze klant.

Met jouw analytisch inzicht, weet jij met de juist forecast de resultaten ook op de lange termijn te voorspellen en hier zowel intern als extern op bij te sturen. Je bent verantwoordelijk voor de integrale samenwerking met de belangrijkste stakeholders van Production, Purchasing, Logistics, (after-) Sales, Marketing, Finance en (internationale) externe partijen. Vandaar dan kennis van niet alleen de Nederlandse maar ook Engelse taal een must is.

 Wat vragen we van je?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 3-5 jaar ervaring als Demand Planner/ Supply Chain Planner binnen een vergelijkbare werkomgeving
  • Een uitstekende kennis van MS Office (Excel) en Windows AX Dynamics is voor jouw vanzelfsprekend
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden en kunt deze vertalen naar de behoefte van de business, ook ben je accuraat in je werk
  • Je bent oplossingsgericht en gaat altijd voor het beste resultaat
  • Je bent communicatief sterk op verschillende organisatieniveaus, in zowel de Nederlandse als Engelse taal
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid, toont initiatief, ownership en bent een prettige teamplayer
  • Daarbij ga je altijd voor de beste service

Salaris

Salarisindicatie € 2.400,- / € 3.500,- bruto per maand (het salaris is afhankelijk van je leeftijd en het aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie) met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Tot 5 april 2019 kun je solliciteren via deze sollicitatiebutton.