Decembermaand = SCM cadeaumaand

Gratis downloaden: SCM edities op iPad & Android tablets

Decembermaand is cadeaumaand en daarom willen wij, van Supply Chain Media, u ook dit jaar weer iets aanbieden. De gehele maand december 2013 is het mogelijk om alle edities binnen de Supply Chain Media app GRATIS op de iPad en Android tablets te downloaden!

Normaal gesproken is een online editie van Supply Chain Magazine €8,99 en van Supply Chain Movement €4,49. Echter de gehele maand december zijn al deze edities geheel gratis beschikbaar.

 

Download de SCM app, gebruik de code:

promo1213, promo1213

En maak direct gebruik van deze actie! Surf daarom snel naar de iStore van Apple of de Google Play Store  voor Android tablets en download de app vandaag nog!

iPad abonnement voor de halve prijs

Naast het gratis kunnen downloaden van alle SCM edities op de iPad & Android tablets, hebben we nog een interessant aanbod dat u niet mag missen! De gehele maand december 2013 bieden wij u een iPad jaarabonnement voor de helft van de prijs aan. De prijs van een jaarabonnement op de Nederlandse online magazines van Supply Chain Magazine bedraagt normaal gesproken: €75,-. Neemt u in december 2013 een jaarabonnement op deze edities van de iPad app, dan betaalt u slechts €37,50!

De prijs van een jaarabonnement op de Engelstalige online magazines van Supply Chain Movement bedraagt normaal gesproken: €45,-. Neemt u in december 2013 een jaarabonnement op deze edities binnen de app, dan betaalt u slechts €22,50!

Geïnteresseerd in een jaarabonnement op de app edities voor de halve prijs? Mail dan nu uw naam en postcode naar Nicky Waanders: nicky.waanders@supplychainmedia.nl. Gebruik als onderwerpregel: Decemberactie app 2013.

Vanaf 1 januari 2014 zullen de normale tarieven weer worden ingevoerd