Control tower in de cloud

control tower

Het Tesisquare Platform 6.0 is verrijkt met een Tesi Control Tower. Dit cloud-platform maakt communicatie en integratie mogelijk tussen producenten, logistiek dienstverleners, transporteurs en klanten waardoor een online community ontstaat die gegevens deelt. De software beheert de samenwerkingsprocessen, controleert de distributie van goederen en garandeert een transparante informatie-uitwisseling tussen alle supply chain-partners.

Het cloud-platform verhoogt de realtime samenwerking binnen complexe, heterogene, internationale netwerken en is gebaseerd op een gegevensmodel dat door partners wordt gedeeld. Partners zijn bijvoorbeeld multinationals die streven naar een datagedreven besluitvorming in supply chain-processen. Via het cloud-platform hebben zij dan met één klik toegang tot informatie, details en operationele gegevens.

De Tesi Control Tower is een flexibel systeem dat stroomopwaarts (inkomend) en stroomafwaarts (uitgaand) processen beheert en operatieve beslissingen ondersteunt, zodat kritieke problemen, anomalieën en verbeterpunten snel kunnen worden onderschept. De software biedt een reeks hulpmiddelen om te werken aan uitzonderingen, vergelijkingen en benchmarks. De informatie is toegankelijk via dashboards, kaarten en grafieken die problemen, incidenten en trends benadrukken.

Prestatie-indexen

Via prestatie-indexen wordt informatie inzichtelijk voor klanten en kunnen er vergelijkingen tussen verschillende spelers in de markt worden gemaakt. Door middel van tools voor zelfbedieningsanalyses in het platform kunnen eindgebruikers zelfstandig definiëren welke rapporten en dashboards daarbij van belang zijn.

Het cloud-platform is ontworpen met een schaalbare aanpak en een open architectuur om opkomende technologieën zoals Internet of Things (IoT) en machine learning gemakkelijk te integreren.

www.tesisquare.com