Checklist voor supply chain-talentontwikkeling

Checklist talentmanagement

10 vragen over het behouden van getalenteerde medewerkers

Involvation en Supply Chain Magazine hebben een handige checklist gemaakt voor supply chain-talentontwikkeling. Beantwoord de tien vragen en vind uit of uw bedrijf de getalenteerde medewerkers procesmatig weet te ontwikkelen.

In bedrijven is toptalent viermaal zo productief als andere medewerkers. De strijd om het binnenhalen van talenten woedt hevig, ook in de supply chain. Het vinden en aantrekken van de juiste mensen is een uitdaging. Een nog grotere uitdaging is het om mensen te boeien en te binden wanneer ze eenmaal binnen zijn.

Ruimte voor ontwikkeling

De vier belangrijkste redenen voor toptalent om ergens te willen en blijven werken zijn: een geweldige leidinggevende, een geweldig bedrijf, een geweldige job en geweldige beloningen. Voor al deze aspecten is uw Learning & Development-programma heel bepalend.

Wanneer medewerkers de ruimte hebben zich te ontwikkelen en te ontplooien zullen ze op lange termijn tevreden zijn bij hun werkgever. Daarnaast benutten medewerkers hun talent op deze manier een stuk beter en hebben ze de mogelijkheid om echt goed te worden in wat ze doen.

Alle checklists van Supply Chain Magazine vind je hier.