Carsten Rasmussen meest invloedrijke supply chain-leider van Denemarken

Carsten Rasmussen

Carsten Rasmussen, Chief Operating Officer bij The Lego Group, is benoemd tot de meest invloedrijke supply chain-leider van Denemarken voor 2019.

Rasmussen heeft in de loop der jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de veranderingen en de groei van Lego. Zo heeft hij zich samen met The Lego Group ingespannen om nieuwe innovaties te omarmen en te focussen op de duurzaamheid van de toeleveringsketen – zowel vanuit milieu- als menselijk/ethisch perspectief. Voor The Lego Group is het immers een enorme uitdaging om niet alleen de verpakking, maar ook de ingrediënten van het product te veranderen.

In de Deense ranking wordt Rasmussen gevolgd door Sami Naffakh, Chief Operations Officer bij Arla Foods (nr. 2) en Per Rud, Senior Vice President After Sales Marine & Power Plants bij MAN Energy Solutions (nr. 3). De ranking is ontwikkeld en gepubliceerd door Supply Chain Media in samenwerking met het executive supply chain-recruitmentbureau Inspired-Search, de Copenhagen Business School en het Supply Chain Leaders Forum, dat het evenement rond de verkiezing organiseert.

Klik hier voor de complete top-25 van meest invloedrijke supply chain executives van Denemarken.