Brits fashionmerk Represent in zee met Belgische logistiek dienstverlener

Represent

Het snelgroeiende Britse kledingmerk Represent rekent voortaan op specialist in e-commerce Bleckmann voor zijn inkomende logistiek, fulfilment en distributie. Bleckmann wijdt 950 m² van zijn distributiecentrum in Grobbendonk (België) en 800 m² in zijn distributiecentrum in Magna Park (VK) aan de activiteiten van Represent.

Represent, in 2012 opgericht door de broers George en Michael Heaton, verkoopt voornamelijk via e-commerce, tijdelijke evenementen en belangrijke retailpartners wereldwijd. Het merk uit Manchester is een begrip in het streetwear-marktsegment. Sterren als Dua Lipa, Khloé Kardashian, Justin Bieber en 2 Chainz worden in Represent gespot. Het merk vond in Bleckmann een betrouwbare en innovatieve e-fulfilmentpartner.

Bleckmann, sterk in supply chain managementdiensten voor mode- en lifestylemerken, startte zijn activiteiten voor Represent in januari van dit jaar. Het bedient het merk volledig vanuit de fulfilmentcentra in het Belgische Grobbendonk en het Britse Magna Park. De logistiek dienstverlener kan deze ruimtes en activiteiten flexibel uitbreiden om toekomstige groei maximaal te ondersteunen.

Kortere doorlooptijden

Represent kan vanaf het begin van de samenwerking rekenen op aanzienlijk kortere doorlooptijden. Klanten kunnen later online bestellen en toch eerder geleverd krijgen op zowel het Europese vasteland als in het Verenigd Koninkrijk. Bleckmann handelt verder ook het aannemen, de inspectie en de opslag van alle inkomende goederen, de douaneadministratie en de retouren van bestelde goederen voor het modemerk af.

Belangrijk partnerschap

‘Het begrip voor en de medewerking aan de plotse veranderingen in het plan waren een grote opluchting, wat boekdelen spreekt over het Bleckmann-team. Ik dank hen voor hun steun. Hun hulp was altijd eersteklas’, aldus een lovende James Gullick, General Manager van Represent. ‘We zijn verheugd dat we deze deal rond hebben en geloven dat we aan het begin staan van een sterk en belangrijk partnerschap.’