Bedrijfsbezoek Foot Locker Europe (SCM Professionals Club)

Datum: 12 april 2012
Locatie: Heijen
Organisatie: SCM Professionals Club i.s.m. Manhattan Associates en Slimstock Retail
Website: www.supplychainprofessional.nl

Op donderdag 12 april organiseert de SCM Professionals Club in samenwerking met partners Manhattan Associates en Slimstock Retail een bedrijfsbezoek aan het distributiecentrum van Foot Locker Europe.

Foot Locker een toonaangevende retailer in sportschoenen, kleding en accessories. Foot Locker richt zich vooral op de jeugdige markt en is inmiddels net zo populair geworden als de merken die het verkoopt. Veel producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Foot Locker. De eerste Foot Locker-winkel werd in 1974 in Californië geopend. Op dit moment zijn er bijna 4000 winkels in 22 landen, waarvan meer dan 550 in Europa.

Programma
13.30 – 14.00 uur  Aankomst en visitors badge ophalen
14.00 – 14.30 uur  Welkomstwoord door organisatoren
14.30 – 15.00 uur  Presentatie Foot Locker Europe supply chain
Marco de Jong,director Supply Chain en Ronald Arp, Vice President Logistics, Foot Locker Europe
15.00 – 16.00 uur  Rondleiding Foot Locker distributiecentrum in 2-3 groepen
16.00 – 17.00 uur  Plenaire discussie met alle deelnemers over een FLE probleemstelling
onder leiding van Martijn Lofvers (SCM) en Marco de Jong (FLE)
17.00 – 18.00 uur  Gelegenheid tot netwerken

Dit is een besloten bijeenkomst van de SCM Professionals Club. Leden mogen één introducé meenemen op voorwaarde dat deze binnen de doelgroep van de SCM Professionals Club valt.

Over de SCM Professionals Club
Voor het blijvend uitwisselen van praktijkervaringen is Supply Chain Magazine vanaf januari 2012 gestart met de SCM Professionals Club. Supply chain managers en -directeuren die lid worden, hoeven niet langer zelf het wiel uit te vinden in Sales & Operations Planning, risicomanagement en andere prangende onderwerpen.
De SCM Professionals Club organiseert – al dan niet in samenwerking met partnerbedrijven – bijeenkomsten in de vorm van rondetafels, workshops,  inspiratiesessies en bedrijfsbezoeken aan productiebedrijven en retailers als clubuitje, waar de leden in een ontspannen setting zonder commerciële belangen elkaar kunnen inspireren met praktische ideeën.
Supply Chain Magazine zorgt ervoor dat de leden op de hoogte blijven van deze kennisuitwisseling.

Lid worden? Ga naar www.supplychainprofessional.nl/club