Applicatie Consultant WMS bij Consafe Logistics

Heb jij ervaring met het succesvol implementeren van een warehouse management systeem (WMS) en lijkt het je een mooie kans om dit als professional ook voor verschillende organisaties te bewerkstelligen? Verdiep je verder in de functie van Applicatie Consultant WMS voor Consafe Logistics (Astro WMS) in Breda. Als Applicatie Consultant WMS ben je samen met het projectteam verantwoordelijk voor een succesvolle implementatie van het Astro WMS van Consafe. Met diverse (internationale) klantvraagstukken in de Benelux komt jouw kennis en expertise hier van pas. Je bent veelal bij klanten on site aanwezig om hun warehouse-processen te doorgronden en in kaart te brengen. Dit zodat de transitie naar het systeem gemaakt kan worden met als doel een volledige en succesvolle implementatie afgestemd op de processen en wensen van de klant. Denk hierbij aan taken als:

  • Voorbereiding van implementaties, testing, go live en follow up.
  • Onderhouden van klantrelaties; jij bent in de lead bij vragen en onverwachte situaties.
  • Maken van rapportages en verzorgen van input voor ontwikkelaar en projectmanagement.

Om te allen tijde zo goed mogelijk in de behoeften van afnemers te voorzien, is het belangrijk dat je op de hoogte bent van alle ontwikkelingen binnen de systemen. Zo weet je hoe je met een nieuwe applicatie of aanvulling op het pakket van jouw klant nog beter kan helpen. Door je ervaring als logistiek/supply chain consultant, projectleider, projectmanager, engineer of andere relevante rol weet jij welke aspecten zowel technisch als praktisch in orde moeten zijn voor een succesvolle implementatie.

Het aanbod:

Om te beginnen natuurlijk een geweldige internationale kans om voor een ware innovator op het gebied van warehouse management technologie aan de slag te gaan. Hiervoor krijg je uiteraard een passend salaris tussen de € 3500,- en € 5000,- bruto per maand afgestemd op jouw kennis en ervaring met daarnaast:

  • een lease auto;
  • mobiele telefoon en laptop van de zaak?;
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op jaarbasis;
  • “13e maand” op basis van individuele performance (oplopend tot 120%);
  • bonusregeling afhankelijk van bedrijfsresultaten;

De ideale kandidaat brengt met zich mee:

Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting zoals technische bedrijfskunde, logistiek of supply chain. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal en hebt affiniteit met IT. Daarnaast heb je relevante werkervaring opgedaan in een warehouse-omgeving. Als persoon ben je communicatief vaardig, een procesmatige denker en slagvaardig. Je bent sterk in stakeholder management en weet de verbinding te maken.

– Jij krijgt dingen gedaan! –

Over onze opdrachtgever Consafe Logistics:

Consafe Logistics is één van de Europese koplopers op het gebied van warehouse-oplossingen, welke ervoor zorgen dat hun klanten echte voorsprong krijgen op het vlak van Warehouse Management.
Men levert een uitgebreide portfolio van Software Producten, waarbij de focus gericht is op het WMS-pakket. De organisatie heeft 400 medewerkers en helpt klanten in meer dan 30 landen over de hele wereld vanuit de kantoren in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Nederland, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.
Kik hier om te solliciteren.

Heb je vragen over de functie, organisatie of procedure?
Neem contact op met Mirjam Oldenburger, Recruitment Consultant, 06 – 479 99 09.