Allround Logistiek Medewerker bij Jeveka

Jeveka

Fulltime | Almere

Jeveka is een technische groothandel in bevestigingsartikelen en gereedschappen. Samen met jouw 15 collega’s op de afdeling logistiek, zorg jij dat alle in- en uitgaande goederen op de juiste plek belanden. Jouw kerntaken zijn het uitpakken van binnenkomende goederen, toezien op de kwaliteit hiervan en controleren of ze technisch kloppend zijn.

Op locatie bij onze klanten, ben jij het visitekaartje van Jeveka. Hier beheer jij de voorraden en vult deze aan waar dat nodig is. Ook ondersteun je bij het opbouwen van Bin-systemen (bijvoorbeeld SmartBin).

Als allround logistiek medewerker:

  • ontvang, registreer, inventariseer en controleer je de binnenkomende goederen;
  • controleer je de voorraden bij externe partijen en vult deze aan;
  • ondersteun je bij de opbouw van Bin-systemen bij onze klanten;
  • neem je binnenkomende goederen op in de voorraad;
  • maak je uitgaande goederen verzendklaar;
  • vul je picklocaties vanuit de bulkvoorraad aan.

Voor een goede uitoefening van de functie, beschik je over minimaal een afgeronde MBO-3 opleiding in de richting logistiek, je bent in het bezit van rijbewijs B en je hebt zo’n 2 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Affiniteit met techniek is een pré.

In deze functie ben je het visitekaartje van Jeveka. Je bent dus representatief, klantgericht en kunt goed samenwerken. Je signaleert verbeterkansen en draagt deze aan. Daarnaast ga jij kwaliteitsgericht en accuraat te werk.

Samen zijn we Jeveka, samen vormen we één geheel. De mensen die hier werken passen bij elkaar en bij Jeveka als organisatie. Wij streven dezelfde kernwaarden na: kwaliteit, duidelijkheid en vertrouwen. Jeveka blinkt uit in het onderzoeken, selecteren en adviseren van de meest toepasselijke bevestigingsartikelen voor de best passende verbinding.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun cv met een korte toelichting insturen via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Wij vervullen deze vacature graag zelf.