Adriaan Jonker van totaalBED spreker op ERP in 1 Day

Vandaag besteld, liefst morgen in huis. Slaapkamerspecialist TotaalBED weet zich in een zeer concurrerende markt zich prima staande te houden. ERP-software is daarin onmisbaar geworden.  TotaalBED kan door actuele inzichten in verkopen, voorraden en bestellingen klanten optimaal bedienen en aan zich binden. Adriaan Jonker van TotaalBED vertelt tijdens ERP in 1 Day op 11 oktober hoe ERP een meerwaarde in het bedrijf is geworden dat onmogelijk meer weg te denken is.

Op donderdag 11 oktober organiseren Supply Chain Magazine en Next Enterprise de allereerste editie van ERP in 1 Day. Deze studiedag zal plaatsvinden in Hart van Holland in Nijkerk. Naast keynotes van Christian Titze, Research director bij Gartner, en Leo van Alphen, Senior Vice President Philips Electronics, zijn er topsprekers uit verschillende sectoren aangetrokken voor het overbrengen van deze kennis. In een van de 16 paralleltracks spreekt Adriaan Jonker, manager ontwikkeling en projecten bij totaalBED.

Jonker was ruim 10 jaar verantwoordelijk voor alle logistieke processen binnen TotaalBED, zelfstandige slaapkamerspecialist met vijftien vestigingen in Nederland. Nu is hij werkzaam als manager ontwikkeling & projecten en hierdoor nauw betrokken bij de ontwikkelfase die het familiebedrijf totaalBED doormaakt. In 2010 werd besloten om alle bedrijfsprocessen van het nog altijd groeiende TotaalBED met AFAS te verbinden en automatiseren. Een gestroomlijnde en volledig geautomatiseerde backoffice is een absolute voorwaarde voor actuele inzichten in verkopen, voorraden en bestellingen om zo klanten optimaal te bedienen.

In de zomer van 2011 was de implementatie van Profit bij de slaapkamerspecialist een feit. Profit functioneert succesvol in alle 16 eigen winkels en op het hoofdkantoor- distributiecentrum te Zwolle.  De implementatie van Profit heeft een stabiele basis gelegd voor verdere ontwikkeling van de slaapkamerspeciaalzaak met winkels in Noord, Midden en Oost Nederland. Ook voor de nog te lanceren webshop en het optimaliseren van de klanttevredenheid speelt Profit een onmisbare grote rol.