Bekendmaking finalisten European Supply Chain Start-up Contest 2019

supply chain start-ups

Uit de ruim twintig inzendingen uit het hele continent voor de tweede Europese Supply Chain Start-up Contest zijn vijf bedrijven geselecteerd om door te gaan naar de finale. Deze start-ups zijn in de running voor de award voor Europa’s beste supply chain start-up. De uiteindelijke winnaar wordt door de deelnemers en de jury gekozen tijdens het inNOWvate Supply Chain Event op 22 mei in De Rijtuigenloods in Amersfoort.

De deelnemende start-ups aan de contest zijn in omvang en ontwikkelde oplossing behoorlijk gevarieerd, maar hebben als overeenkomst dat ze allemaal hard groeien. Ze zijn het tastbare bewijs van de enorme hoeveelheid supply chain-innovatie die in Europa plaatsvindt. Om een voorselectie te kunnen maken, heeft de jury heel wat discussies gevoerd over de top-5, maar hier zijn ze dan: de vijf start-up-finalisten van de tweede Europese Supply Chain Start-up Contest!

De vijf finalisten

Ambrosus, Circular IQ, MotionMiners, Stockspots en Shipnext zullen op 22 mei hun oplossing op het hoofdpodium en in de start-up area van het inNOWvate Supply Chain Event presenteren. De vijf finalisten bieden samen oplossingen voor blockchain in de supply chain voor visibility, sustainable procurement, het optimaliseren van AI-processen en een digitale en geautomatiseerde marktplaats voor de scheepvaart en gaan overbodige warehouse waste tegen met een platform voor on-demand warehousing.

De verkiezing van de meest veelbelovende start-up voor de supply chain is een initiatief van Supply Chain Media, uitgever van Supply Chain Magazine en het Engelstalige zusterblad Supply Chain Movement. Eerder dit jaar heeft Supply Chain Media een Maturity Matrix gepubliceerd, waarin Europese start-ups zijn geanalyseerd en ingedeeld in tien categorieën oplossingen, van online leveranciersmanagement stroomopwaarts in de keten tot en met het leveren aan de consument (Last Mile Delivery).

Wilt u deze veelbelovende finalisten zien schitteren op het inNOWvate Supply Chain event? Koop dan hier uw tickets en ontvang 70 procent korting met code inNOW19!

5 finalisten start-up contest 2019